Sök

Ø 30 CM, MED BELYSNING

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Jordglob - Stjärnglob Stellare Plus 30cm

Jordglob - Stjärnglob Stellare Plus 30cm

Stjärnglob 30cm i diameter med belysning som visar stjärnkonstellationer. Träfot i mörkt träslag och meridian i metall. Stjärnbilder framträder när globen är tänd. Stjärnbildernas namn anges på latin.

895 kr
Bild på Jordglob Antik 30cm - Jordglob 30cm

Jordglob Antik 30cm - Jordglob 30cm

Jordglob 30cm diam. med belysning. Fot i mörkt trä och meridian i mässing. Antikt utseende med en uppdaterad politisk kartbild. Svensk text.

1 195 kr
Bild på Jordglob Astra 30cm - Jordglob 30cm

Jordglob Astra 30cm - Jordglob 30cm

Jordglob 30cm diam. med belysning. Fot i mörkt trä och meridian i mässing. När globen är släckt visas en geografisk kartbild där man ser öken, skog, berg och hav. Vid tänd glob framträder länderna i olika färger vilket gör det lättare att urskilja landsgränser. Svensk text.

1 195 kr
Bild på Jordglob Elite 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob Elite 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob 30cm diam. med belysning. Fot i svart plast och meridian i frostad plast. När globen är släckt visas en geografisk kartbild där man ser öken, skog, berg och hav.Vid tänd glob framträder länderna i olika färger vilket gör det lättare att urskilja landsgränser.Svensk text.

695 kr
Bild på Jordglob för barn, Safari 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob för barn, Safari 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob 30cm diam. med belysning. Fot i svart plast och meridian i frostad plast. Illustrerad kartbild som visar djur och kända landmärken. Svensk text.

695 kr
Bild på Jordglob Primus Relief 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob Primus Relief 30cm : Jordglob 30cm

Jordglob Primus med relief och belysning, 30cm i diameter. Upphöjd kontur av bergskedjor syns tydlig på land. När globen är släckt visas en geografisk kartbild där man ser öken, skog, berg och hav. Vid tänd glob framträder länderna i olika färger vilket gör det lättare att urskilja landsgränser. Fot i mörkt trä och meridian i mässing. Svensk text.

1 295 kr